Ruta Quinto Tapa: bici, natura i pollastre Pota Blava

Share:

El pollastre Pota Blava torna a ser el protagonista gastronòmic de la tardor i el QuintoTapa és la seva entrada per la porta gran. És l’ingredient protagonista de la restauració del Prat del 10 al 27 d'octubre, en forma de tapa, amb més de 25 bars i restaurants participants del Prat de Llobregat, donant rellevància a un producte de primera del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Ruta amb bici i tast de Pota Blava

Amb motiu de la festa gastronòmica Quinto Tapa, que organitza l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, us proposem una ruta pels Espais Naturals del Delta del Llobregat pels diumenges 20 i 27 d’octubre al matí. El recorregut passarà per espais emblemàtics del Delta del Llobregat, com l’edifici del Semàfor, la Caserna de Carrabiners o diferents miradors d’avions, i acabarà en dos restaurants diferents del Prat de Llobregat tot tastant tapes que porten Pota Blava.

   - Dies i horari: diumenge 20 i diumenge 27 d’octubre de 10:30 a 13:30 h.

   - Inclou: Lloguer de bici, guia acompanyant, dues tapes i dues begudes per persona

   - Punt de sortida: Botiga Ciclistyk (El Prat de Llobregat)

   - Preu: 20 € per persona

Inscripcions en aquest enllaç: https://bromptolona.com/ruta-quinto-tapa-el-prat/#reserva

 

El Pota Blava, primer pollastre amb IGP a l’estat, es caracteritza per un plomatge viu, una cresta amb 5 o 6 puntes i unes cuixes sense plomes i allargades de color blau pissarrós. La seva criança en granja, amb espai suficient per al seu creixement, i una alimentació de qualitat li confereixen unes propietats úniques. Per això, quan surt de la cassola, el resultat és espectacular, amb una carn fina i melosa, un gust i sabor persistents, rica en proteïnes i amb pocs greixos.

Contact
Correu electrònic
hola@bromptolona.com
Telèfon
613032331
Nom de l'empresa organitzadora
Bromptolona
Data de celebració
20 i 27 d'octubre
Any de celebració
2024
Horari

10:30h-13:30h

Població
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
El Prat de Llobregat - 08820
Preu

20 €

Cal fer reserva previa
És necessari