Caminada Popular Dret a l'Aigua

Share:

El Servei de Cooperació Internacional de l’AMB organitza una caminada popular pel dret a l’aigua. Aquesta caminada és la cloenda del programa Tenim Drets, Teixim Llibertats, un programa d’educació per la ciutadania global que organitzem conjuntament amb 11 ajuntaments metropolitans.

Aquest programa cada any treballa un dels Drets Humans per fer-ne sensibilització entre la ciutadania d’aquests municipis. Durant l’any hem anat realitzant diferents tallers sobre el Dret a l’Aigua i ara per cloure l’edició d’enguany, organitzem aquesta caminada.

A partir de les 9h del matí s'iniciarà una caminada popular de 3 km des del mirador de l'aeroport del Prat fins al Parc Nou i també una cursa popular de 5 km des de la platja del Prat de Llobregat fins al Parc Nou.

A partir de les 10.30h i per cloure l'activitat, es celebrarà un acte on hi haurà exposicions sobre el dret a l'aigua, performances artístiques, música, activitats infantils i debats. Tot plegat per promoure els drets humans i concretament el dret a l'aigua.

 

Inscripcions en el següent enllaç: https://www.amb.cat/web/amb/area-internacional/inscripcions/caminada-per-l-aigua

Contact
Nom de l'empresa organitzadora
Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)
Data de celebració
27 d'octubre
Any de celebració
2024
Horari

De 9 a 12 h

Població
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Parc Nou - 08820
Preu

Gratuït

Cal fer reserva previa
És necessari