Afiliació del Consorci de Turisme al Programa de Turisme Familiar de l'ACT

Partager:

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat s'ha afiliat al programa de Turisme Familiar de l'Agència Catalana de Turisme (ACT), adreçat a totes les empreses, entitats i territoris que disposen d’una oferta turística adequada a la demanda de les famílies i infants, amb serveis, activitats i experiències adaptades i especialitzades per a aquest segment de públic. Aquesta oferta és certificada i validada per l’Agència Catalana de Turisme com a idònia per a les diverses tipologies de famílies amb infants i joves de 0 a 16 anys.

Amb aquesta afiliació, el Consorci de Turisme es beneficiarà de la publicitat que fa l'ACT als principals mercats emissors a través d'acords de col·laboració amb blocaires i plataformes online, l'edició de publicacions específiques i creació de continguts off i online, presència en diferents canals online dels mercats prioritaris, estudis d’intel·ligència de mercats, formacions específiques, presència en workshops i presentacions internes i externes amb turoperadors o OTAs i viatges de benchmark intern o a l’estranger.

La comarca del Baix Llobregat és una destinació de referència en escapades d'oci i lleure en família, oferint una experiència turística adaptada a les seves necessitats.

Atractius com les Coves de Montserrat, el Castell de Castelldefels i Piratia, Catalunya en Miniatura, els Espais Naturals del Delta del Llobregat i el Canal Olímpic de Catalunya són un exemple de les experiències turístiques que ofereix el Baix Llobregat per a famílies i que es poden consultar al web https://www.turismebaixllobregat.com/ca/en-familia. En aquest sentit, el turisme familiar és una de les principals línies de treball del Consorci de Turisme, i entre totes accions realitzades anualment destaquen els cupons amb descomptes, "el SuperMes, l'abril més familiar al Baix Llobregat", la dinamització de la mascota del Baix Llobregat en fires i esdeveniments, així com el pla de comunicació i publicitat de turisme familiar als mitjans.

D'aquesta manera, el Baix Llobregat també contribuirà amb la seva oferta turística a potenciar i a promocionar Catalunya com a destinació de referència en vacances familiars, tant pel visitant de proximitat com pel turista internacional.