Gala SOLIDÀRIA del Festival Internacional de Pallassos. Memorial Charlie Rivel

Partager:

Edició especial de la Gala Alapista! en benefici de l’associació Big Smiles. Amb EL GRAN DIMITRI (Andalusia), com a presentador, B.O.B.A.S. Músics (Comunitat valenciana), CRISTI GARBO (Catalunya), JULOT (França), STRANGE COMEDY (Alemanya), LOS RIVELINOS (Comunitat de Madrid), acompanyats amb la música imprevisible de les B.O.B.A.S.!

Big Smiles és una associació sense ànim de lucre fundada a Barcelona el 2017 per pallassos i pallasses professionals, dedicada a oferir suport emocional a pacients i famílies a l’Índia a través de l’art del clown. Han acompanyat més de 81.500 persones en àmbits sanitaris i socials amb programes com Onco Smiles, Smiles Operation, Palli Smiles i Home Smiles, treballant en hospitalscom el Tata Memorial Hospital i el BJ Wadia Hospital a Bombai. També realitzen visites a centres geriàtrics, escoles per a nens amb discapacitats i cases d’acollida per a dones rescatades del tràfic de persones.
El seu repte actual és establir un equip local a l’Índia, on la figura del clown sanitari és incipient,mantenint-se fidels als valors de compromís, honestedat i excel•lència. Esdeveniments com la Gala Benèfica del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà són essencials per continuar la seva tasca i expandir el seu abast. Gràcies a la vostra solidaritat, poden seguir acompanyant vides a través de l’humor.

Tots els públics.
105 minuts.

Contact
Correu electrònic
cultura@aj-cornella.cat
Telèfon
933770212
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Data de celebració
23 d'octubre
Any de celebració
2024
Horari

19 h

Població
Cornellà de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Carpa de la plaça de Catalunya de Cornellà de Llobregat - 08940
Preu

6 € (a partir de 2 anys)

Cal fer reserva previa
És recomanable