Repte Castells i Fonts del Baix Llobregat, lot especial per la Quinzena Sostenible!

Comparte:

Amb motiu de la quinzena sostenible del Baix Llobregat el Consell Esportiu del Baix Llobregat activa el repte "Castells i Fonts del Baix Llobregat" de manera extraordinària amb un lot de regals per cortesia del Consell Esportiu i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat per a totes les persones que acreditin realitzar dues visites de les incloses al repte "Castells i Fonts" del 19 al 27 d'octubre.

El repte "Castells i Fonts" és una proposta activa que fomenta la descoberta de la comarca ja que, els castells i les fonts d’aquest repte estan distribuïts arreu del Baix Llobregat.
Recordem que es tracta d'un nou repte d’esport popular promogut des del mes de gener del 2024 pel Consell Esportiu del Baix Llobregat, obert a la ciutadania, amb l’objectiu principal d'incentivar a realitzar activitat física de forma saludable a través del senderisme.


Les fitxes que es publiquen de cada castell i cada font, ofereixen la informació necessària per poder arribar a ells: municipi al qual pertany, distància de la ruta, punt d’inici, desnivell del terreny i breu descripció del recorregut. També es publica un track de cada ruta.
El registre de cada visita a un castell o una font es fa a través d’un formulari de google, on cada persona ha d’introduir les dades sol·licitades, i pujar la fotografia corresponent del lloc visitat.
 

Contacto
Nombre de la empresa organizadora
Consell Esportiu del Baix LLobregat
Fecha de celebración
19 al 27 d'octubre
Año de celebración
2024
Horario

Lliure

Población
Sant Feliu de Llobregat
Dirección donde tiene lugar la actividad
Ctra. Nacional 340 km 1249 - 08980
Precio

Gratuït

Reserva previa
No és necessari