El Baix Llobregat participa al Barcelona International Community Day 2024

Share:

El Baix Llobregat ha participat, el passat dissabte 28 de setembre, a l'onzena edició del Barcelona International Community Day BICD, la gran trobada anual de persones d’arreu del món que viuen i treballen a Barcelona.

Es tracta d'un esdeveniment de referència que compta amb un programa de més de 60 activitats, tallers i conferències que contribueixen a fomentar els contactes i l’intercanvi d’informació i coneixements entre la gran diversitat de nacionalitats que resideixen a la ciutat.

L’esdeveniment també ofereix una fira amb més de 70 empreses, entitats i associacions que mostren els seus serveis, productes i iniciatives per a la comunitat internacional.

El Consorci de Turisme ha tingut una presència destacada dins de l'estand "Barcelona és molt més" de la Diputació de Barcelona, i amb una ponència dins de l'agenda d'activitats adreçades a tots els assistents, sota el títol "Treasures to discover 15 minutes from Barcelona" per donar a conèixer l'oferta d'oci i lleure del Baix Llobregat, a un salt de Barcelona.

Les principals peticions d'informació ateses durant la jornada han estat l'oferta cultural, patrimonial i de natura més propera a la ciutat de Barcelona i amb un fàcil accés en transport públic.