Èxit de participació en el segon esdeveniment "Fresh" del Convention Bureau del Baix Llobregat

Share:

Una trentena de professionals d’empreses i agències d’organització d’esdeveniments de tota Catalunya, van poder participar el passat dijous 26 de setembre, en la segona edició de l'esdeveniment Fresh al Baix Llobregat, específic pel segment de turisme de reunions, amb l'objectiu de presentar els espais i serveis de la comarca.

Els assistents van començar la jornada visitant en exclusiva les instal·lacions de l'espectacular Hotel Dolce Barcelona Resort by Wyndham, situat a Sant Esteve Sesrovires, el qual disposa d'un centre Wellness, Gastro Lunch Bar, restaurant singular i sales de reunions per a esdeveniments d'empresa.

Seguidament van poder viure una experiència inoblidable amb l'activitat de la verema a les Bodegues Ca n’estella a Sant Esteve Sesrovires, un petit celler i mas del 1800 on s'uneixen el passat i el present d'una terra. És un espai únic i especial per celebrar reunions d'empresa en un entorn privilegiat a tan sols 20 minuts de Barcelona.

El final de la jornada va tenir lloc a la Torre dels Lleons, un espai històric del segle XIX amb 6.000 m2, catalogada com a bé cultural d'interès nacional. Aquest refugi es troba a Esplugues de Llobregat, als peus de Collserola. Al llarg de la visita a més de degustar les propostes gastronòmiques de Sibaris Catering van participar de l'activitat Gourmet Challenge de Essentia BCN Events, agència especialitzada en l'organització d'esdeveniments, activitats de team building i d'incentiu.

Per els trasllats, l’empresa d’autocars Avant Grup va ser la gran aliada, posant a disposició un modern autocar equipat amb els més avançats sistemes de seguretat i confort.

Des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat es valoren molt positivament aquestes accions comercials i de promoció, en tant que permeten a les empreses conèixer de primera mà l’oferta d’espais i activitats que el Baix Llobregat ofereix pel turisme de reunions perquè les tinguin en compte en els seus propers esdeveniments d'empresa.